Aannemer Hoogeveen

Voor een goede aannemer Hoogeveen zit u goed bij ARKA-BOUW Service B.V. Onder meer in Hoogeveen zorgen wij ervoor dat woningen naar wens van de klant worden gebouwd, verbouwd of onderhouden. Wij kunnen u goed van dienst zijn dankzij een rijke ervaring op diverse terreinen. Van onderhoud en reparatie tot het aanbrengen van stucwerk of een nieuwe keuken. Met ARKA-BOUW Service B.V. zijn er tal van mogelijkheden, dus wij luisteren graag naar uw wensen als u plannen hebt met uw woning.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Betrouwbare aannemer

ARKA-BOUW Service B.V. is een bouwbedrijf dat betrouwbaarheid geniet dankzij het keurmerk BouwGarant. Dit is namelijk een toonaangevend keurmerk voor bedrijven in de bouw. ARKA-BOUW levert u op die manier kwaliteit én betrouwbaarheid. Daarnaast zijn we ook aangesloten bij Bouwend Nederland, de vereniging voor bouw- en infrabedrijven. We zijn dus ook erg betrokken bij een sterke, florerende bouwsector in Nederland. Uiteraard vinden wij het van cruciaal belang dat wij daarbij allereerst bij onszelf beginnen. U kunt er dus van uitgaan dat wij hoge eisen stellen aan onszelf en daarmee hechten we enorm veel waarde aan u als klant.

Meer informatie

Wilt u iets veranderen aan uw woning? Nieuwe kozijnen of hebt u grote plannen met een groot stuk braakliggend terrein? Geef het aan op het contactformulier op onze website en wij sturen u een offerte toe. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook bellen (038 421 24 18), faxen (038 421 61 34) of mailen (info@arkabouw.nl), wij staan u met alle plezier te woord.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.