Hulp van een professionele aannemer in Dalfsen

Voor een verbouwing of renovatie van uw woning kunt u de hulp van een aannemer in Dalfsen waarschijnlijk goed gebruiken. Hetzelfde geldt voor de bouw van een volledig nieuw huis, op een door u aangekocht kavel. ARKA-Bouw heeft een ruime ervaring in verschillende bouwwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van bestaande kozijnen, het realiseren van een aanbouw aan uw huidige woning, het verbouwen van uw zolder tot een volwaardige slaapkamer of bijvoorbeeld kantoor, enzovoorts. Welke wensen heeft u voor de uit te voeren bouwwerkzaamheden binnen uw woning?

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Aannemer in Dalfsen met jarenlange ervaring

Als aannemer in Dalfsen biedt ARKA-Bouw haar diensten al vele jaren aan. De ervaring die we hierbij hebben opgedaan, gebruiken we graag om u persoonlijk te adviseren bij de realisatie van projecten. Laat u bijvoorbeeld informeren over de verschillende soorten materialen die u kunt gebruiken. Wat is het voordeel van kunststof kozijnen? Isoleert dit materiaal echt veel beter dan bijvoorbeeld hardhout? Ook voor projecten in de tuin, zoals de realisatie van een overkapping, kunt u op de vakmensen van ARKA-Bouw rekenen. Kijk eens op onze website, om een beeld te krijgen van reeds uitgevoerde projecten.

Aan de slag met onze aannemer in Dalfsen

Heeft u ook plannen voor een verbouwing, een aanbouw of bijvoorbeeld een nieuwbouwproject? Neem in dergelijke gevallen eens contact met ons op. We maken graag geheel vrijblijvend nader kennis met u, om samen een eerste inventarisatie van uw wensen te kunnen maken. Door de verschillende mogelijkheden aan u voor te leggen helpen we u tot een weloverwogen keuze te komen bij de uitvoeringen van projecten.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.