ARKA-BOUW service b.v.
Conradstraat 6
8013 RN Zwolle
Tel: 038 421 24 18
Fax: 038 421 61 34
info@arkabouw.nl

Woonboerderij

Uw woonboerderij renoveren of laten bouwen volledig in authentieke stijl of juist een modern uiterlijk geven? Arkebouw maakt het mogelijk. Met behulp van onze ervaren medewerkers brengen wij uw wensen zorgvuldig in kaart en denken wij met u mee om deze te realiseren binnen de mogelijkheden van uw budget. Hierbij kunnen we gebruik maken van een breed scala aan materialen.

Zo kunt u onder andere kiezen voor een mooie rieten kap op uw woning voor het creëren van een nostalgisch uiterlijk. Of juist een moderne uitstraling met dakpannen waar u de keus hebt uit een breed scala aan dakpannen in verschillende maten, vormen en kleuren.

Ook de binnenkant van de woonboerderij is volledig naar uw wens in te richten. Wij brengen u op de hoogte van de laatste trends op het gebeid van interieurrealisatie en de materialen waar u uit kunt kiezen. Kortom, Arka-Bouw zorgt ervoor dat de woonboerderij er uit gaat zien zoals u dat voor ogen heeft.

Wilt u meer weten over het bouwen of verbouwen van een woonboerderij, of één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen