ARKA-BOUW service b.v.
Conradstraat 6
8013 RN Zwolle
Tel: 038 421 24 18
Fax: 038 421 61 34
info@arkabouw.nl

Wij vinden de stijl die echt bij u past

U kunt een nieuwe woonboerderij laten bouwen of uw bestaande woonboerderij laten renoveren door ARKA-BOUW uit Zwolle

Als u een woonboerderij wilt laten bouwen, dan is ARKA-BOUW uw gewezen partner. Ons ervaren team weet uw wensen zorgvuldig in kaart te brengen en kan u begeleiden in alle praktische beslissingen, ook als het op uw budget aankomt. Welke uitstraling, stijl en afwerking u wilt, hangt uiteraard van uw wensen af. Toch kunnen wij u ook daarin uitgebreid adviseren. Van de allereerste tekening tot de laatste afwerking: u kunt bouwen op en met ARKA!

Hebt u een woonboerderij en wilt u hem laten renoveren? Wij zorgen ervoor dat u jarenlang onbezorgd van uw woning kunt genieten. Of u de boerderij in authentieke ere wilt herstellen of juist een meer moderne uiterlijk wilt geven: ARKA-BOUW maakt het mogelijk. Van dak tot gevel en kelders, wij pakken het allemaal aan.

Of u nu dus een compleet nieuwe woonboerderij wilt laten bouwen of uw huidige woonboerderij wilt renoveren: met de gespecialiseerde werkwijze van ARKA-BOUW zorgen wij ervoor dat u tevreden bent en blijft. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken door te bellen naar 038-4212418 of vul het contactformulier in op deze website als u nog vragen hebt. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Offerte aanvragen

Blogartikelen

Maandag 1 augustus Een goede voorbereiding maakt een succesvolle verbouwing

Bedenk van te voren goed hoe u het resultaat van de verbouwing voor u ziet. Werk dit vervolgens zo gedetailleerd mogelijk uit in een plan. Denk hierbij aan het ontwerp, lichtinval, materialen en kleuren.

Lees meer »
Maandag 18 juli Selectie aannemers

Kies voor een aannemer dat aangesloten is bij Bouwgarant. Dit keurmerk biedt u zekerheid tijdens uw verbouwing. 

Lees meer »
Maandag 4 juli Schakel een vakman in

Wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen is het tijd om de vakman in te schakelen. De vakman heeft verstand van zaken en jarenlange ervaringen met verbouwingen.

Lees meer »