Wij vinden de stijl die echt bij u past

U kunt een nieuwe woonboerderij laten bouwen of uw bestaande woonboerderij laten renoveren door ARKA-BOUW uit Zwolle

Als u een woonboerderij wilt laten bouwen, dan is ARKA-BOUW uw gewezen partner. Ons ervaren team weet uw wensen zorgvuldig in kaart te brengen en kan u begeleiden in alle praktische beslissingen, ook als het op uw budget aankomt. Welke uitstraling, stijl en afwerking u wilt, hangt uiteraard van uw wensen af. Toch kunnen wij u ook daarin uitgebreid adviseren. Van de allereerste tekening tot de laatste afwerking: u kunt bouwen op en met ARKA!

Hebt u een woonboerderij en wilt u hem laten renoveren? Wij zorgen ervoor dat u jarenlang onbezorgd van uw woning kunt genieten. Of u de boerderij in authentieke ere wilt herstellen of juist een meer moderne uiterlijk wilt geven: ARKA-BOUW maakt het mogelijk. Van dak tot gevel en kelders, wij pakken het allemaal aan.

Of u nu dus een compleet nieuwe woonboerderij wilt laten bouwen of uw huidige woonboerderij wilt renoveren: met de gespecialiseerde werkwijze van ARKA-BOUW zorgen wij ervoor dat u tevreden bent en blijft. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken door te bellen naar 038-4212418 of vul het contactformulier in op deze website als u nog vragen hebt. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier