ARKA-BOUW is u van dienst!

Als u onderhoud aan uw woning nodig hebt, nemen wij u alles uit handen

Met goed en tijdig onderhoud aan uw woning kunt u een hoop nare problemen voorkomen. ARKA-BOUW service uit Zwolle kan u hierbij van dienst zijn. Wij zijn al sinds 1989 specialist in alle soorten onderhoud, herstelwerkzaamheden en reparaties aan woningen.

ARKA-BOUW kan u zoveel als u wilt uit handen nemen. Wij gaan voor u het dak op, de kelder in of herstellen uw gevel. Ook renoveren we uw badkamer, vervangen we (dak)ramen, deuren en kozijnen, of lossen we schade voor u op. Binnen of buiten, klein of groot: wij zorgen ervoor dat u onbezorgd van uw woning kunt genieten. Wij nemen alle hoofdbrekens weg met persoonlijke communicatie en een flexibele instelling. Bespreek gerust uw wensen met ons!

Als u ons wilt inschakelen voor onderhoud aan uw woning, maak dan een afspraak door te bellen naar 038-4212418. Wij werken in heel de regio Zwolle. Voor vragen kunt u tevens het contactformulier op deze website invullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier