Dakkapel in Zwolle door Arka-Bouw

Als u er over denkt om een dakkapel op uw huis in Zwolle te laten plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een dakkapel geeft veel extra ruimte en zorgt voor meer licht. Tevens is het gunstig voor de waardering van uw huis. Als de dakkapel geplaatst is, is het verschil goed te merken. Het zal een wereld van verschil voor u zijn.

Goed advies door jarenlange ervaring in Zwolle

Arka-Bouw heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen. Hierdoor kunnen wij u passend maatwerk leveren. Hierbij is het belangrijk dat wij u goed adviseren. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek. Hierin laten we alle aspecten van een dakkapel naar voren komen. Zo kunt u kiezen voor het materiaal en de grootte van de dakkapel. In ons advies komen ook diverse merken dakkapellen aan bod.

Door onze ruime ervaring in de montage van dakkapellen garanderen wij u een snelle, vakkundige montage tegen zeer scherpe prijzen.
 

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier