Selectie aannemers

Kies voor een aannemer dat aangesloten is bij Bouwgarant. Dit keurmerk biedt u zekerheid tijdens uw verbouwing. De aangesloten aannemers beschikken namelijk over de juiste diploma’s , verzekeringen en voldoen aan de eisen; vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast vind er op regelmatige basis bij de aannemers een controle plaats door een onafhankelijke instantie. Voor extra zekerheid kunt u bij bouwgarant een verbouwgarantie afsluiten bij verbouw, onderhoud en renovatie. Hiermee bent u verzekert tegen de grootste financiële risico’s, zoals een faillissement van het bouwbedrijf.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer
Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.