Schakel een vakman in

Wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen is het tijd om de vakman in te schakelen. De vakman heeft verstand van zaken en jarenlange ervaringen met verbouwingen. Hierdoor kunt u er van op uit gaan dat het project keurig binnen het vastgestelde tijdsplanning en budget plaatsvindt. Daarnaast brengt een aannemer zijn eigen materialen, gereedschappen en bij grote projecten hulptroepen mee, wat natuurlijk ontzettend fijn is. Bij oplevering wordt alles weer netjes achtergelaten. U heeft nergens omkijken naar. 

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer
Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.