Maak gebruik van extra services

Bij een verbouwing komen zaken als vergunningaanvragen bij kijken. Zeker wanneer u zich hiermee op onbekend terrein begeeft, kan dit u veel tijd kosten aan uitzoekwerk. Een aannemer heeft ervaring met vergunningaanvragen en helpt u hier graag mee. Hij weet namelijk precies waar hij op moet letten en wat de gemeente verwacht. Denk hierbij aan bouwtechnische eisen, burenrecht, welstandseisen, bestemmingsplan et cetera. Maak gebruik van deze extra service en het bespaard u een hoop kopzorgen. 

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer
Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.