Een goede voorbereiding maakt een succesvolle verbouwing

Bedenk van te voren goed hoe u het resultaat van de verbouwing voor u ziet. Werk dit vervolgens zo gedetailleerd mogelijk uit in een plan. Denk hierbij aan het ontwerp, lichtinval, materialen en kleuren. Vergeet ook niet de kleine dingen mee te nemen, zoals waar komen de stopcontacten en lichtschakelaars. Wanneer u dit lastig vindt kunt u de hulp van een architect inschakelen. Vervolgens is het belangrijk om voor de start van de verbouwing het financieringsplan rond te hebben.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Financiering

Kleine verbouwingen betaalt u mogelijk met uw spaargeld, maar voor grote verbouwingen is de kans groot dat u gebruik moet maken van een lening, doorlopen krediet of een hypotheek. Welk financieringsmogelijkheid het beste is hangt af van uw persoonlijke situatie. Laat u daarom vooraf goed informeren over de mogelijkheden. Reserveer ook altijd 5% van uw budget voor onvoorziene kosten, gezien elk project een zekere maat van onzekerheid met zich meebrengt.  

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.