Blijft altijd goed communiceren

Een goede relatie met alle betrokken partijen verminderd de stress tijdens verbouwingen. Zeker bij een grote verbouwing is het een goed idee om je buren tijdig hierover in te lichten. Je buren kunnen namelijk een bezwaar indienen tegen je bouwplannen. Nodig hun na de verbouwing ook zeker uit voor uw housewarming . Tevens is het bij grote projecten raadzaam om een uurtje per week met de aannemer om tafel te gaan zitten om de voortgang te bespreken. Bezoek zelf ook regelmatig de bouwplaats om de resultaten te bekijken. Hierdoor kunt u op tijd inspringen wanneer iets niet volgens wens verloopt.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer
Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.