Afspraken zwart op wit

Voordat de aannemer voor u aan de slag gaat is het van belang om alle afspraken schriftelijk vast te leggen. Hiermee voorkomt u dat er achteraf misverstanden zijn. Leg van te voren een datum van oplevering af. Laat uw aannemer een tijdsplanning opstellen met bijbehoren de kosten. Hierdoor weet u wat er komen gaat en dat geeft veel rust. Tevens constateert u sneller of het project op schema loopt of dreigt uit te lopen. Bespreek daarom ook altijd van te voren de werkuren in het geval dat projecten vertraging oplopen.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer
Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.