Aannemer Kampen

Wilt u een aannemer in Kampen inschakelen voor uw werkzaamheden? Dan verwacht u uiteraard een hoogwaardige kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Dit is precies wat u vindt wanneer u kiest voor de aannemer in Kampen van Arka-Bouw. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring als aannemersbedrijf in Zwolle en kunnen u van dienst zijn met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Van onze aannemer in Kampen mag u niet anders dan een prijs-kwaliteitverhouding in uw voordeel verwachten.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Werkzaamheden van de aannemer in Kampen

Als aannemer zijn wij in Kampen en omstreken al vele klanten naar volle tevredenheid van dienst geweest. Wij bieden een zeer gevarieerde dienstverlening. Zo kunt u een beroep doen op onze aannemer in Kampen voor werkzaamheden op het gebied van duurzaam bouwen, aanbouwen, uitbouwen, renovatie, overkappingen en badkamers. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met betrouwbare aankoopkeuringen. Uiteraard kunt u op onze website nader kennis maken met de vele mogelijkheden en kwaliteiten van onze aannemer in Kampen.

De aannemer in Kampen inschakelen

Wij zijn uw betrouwbare en ervaren partner als u een aannemer in Kampen nodig heeft. Wij staan voor u klaar met een vriendelijke service die wij goed aan kunnen passen op uw behoeften. Uiteraard zijn wij altijd bereid u te adviseren over onder meer de uitvoering en de te gebruiken materialen. Wij gaan immers voor het beste resultaat. Wilt u meer weten? Bel dan naar 038-4212418, stuur een mail naar info@arkabouw.nl of maak gebruik van het online contactformulier. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.