Geef uw woning een frisse look met een woningrenovatie in Kampen

Door de jaren heen kan een woning steeds verder verouderd raken. Denk bijvoorbeeld aan versleten kozijnen rond uw ruiten en deuren, voegwerk wat steeds verder los begint te raken, enzovoorts. Een woningrenovatie in Kampen uitvoeren is een van de opties, die u hierbij kunt overwegen. Bij een renovatie wordt achterstallig onderhoud aan uw woning aangepakt, om uw woning zijn frisse look terug te geven! Een alternatief voor het laten uitvoeren van een woningrenovatie in Kampen is een volledige verbouwing. Dit is interessant, wanneer u ook de indeling van uw woning wilt veranderen. 

Woningrenovatie in Kampen binnen en rondom uw woning

Bij een woningrenovatie in Kampen kijken de specialisten van Arka-Bouw niet alleen naar de buitenzijde van uw woning. Ook aan de binnenzijde zijn er mogelijk renovatiewerkzaamheden uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het herstel van een vochtprobleem op uw muren. Of wat te denken van afgebladderd verf op de kozijnen binnen uw woning? Het vervangen van de verflaag is essentieel, om onder meer houtrot in het kozijn te voorkomen. Mocht er al sprake zijn van houtrot, dan kan een deel van het kozijn vervangen worden. 

Advies over een woningrenovatie in Kampen

Bent u benieuwd welke elementen van uw woning gerenoveerd kunnen worden, om uw woning een nieuwe look te geven? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze bouwspecialisten komen graag eens bij u langs, om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. Zo weet u precies wat u mag verwachten, wanneer u voor een woningrenovatie in Kampen kiest. 

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier