Woningonderhoud Zwolle

Als u een eigen woning heeft dan hoort daar ook het onderhoud bij. Dat geldt natuurlijk ook als u verhuurder bent van één of meerdere panden. Groot onderhoud wordt doorgaans gepland en u weet dus van tevoren wanneer dit ongeveer uitgevoerd zal gaan worden. Voor woningonderhoud in Zwolle of omgeving kunt u terecht bij ARKA-BOUW. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring in het degelijk opknappen en onderhouden van allerlei soorten woningen. Wij kunnen verschillende soorten onderhoud voor u uitvoeren, van dakrenovatie tot het verhelpen van lekkage in de kelder.

Kies voor vakkundig woningonderhoud in de regio Zwolle

Als uw woningonderhoud nodig heeft dan is het belangrijk dit te laten uitvoeren door vakbekwame mensen. ARKA-BOUW kan deze zonder problemen leveren. Voor woningonderhoud in Zwolle of een plaat in de regio komen wij graag naar u toe. Zowel aan de buitenkant als in de woning kunnen wij werkzaamheden voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van kozijnen of het renoveren van uw badkamer. Wanneer er meerdere werkzaamheden moeten worden uitgevoerd dan maken wij samen met u een planning zodat alles goed op elkaar aansluit en u zo kort mogelijk in de verbouwing zit. 

Wij sturen u graag een offerte

Heeft u plannen voor een renovatie of verbouwing? Neem dan gerust contact met u op. Wij bespreken uw wensen met u en brengen vervolgens een marktconforme offerte aan u uit. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt ons bereiken door een bericht te sturen naar ons e-mailadres info@arkabouw.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 038 - 421 24 18. 

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier