Serre Zwolle

Een serre is een waardevolle uitbreiding van uw woning. Heeft u de ruimte dan is het laten aanbouwen van een serre zeker het overwegen waard. Een serre Zwolle is de ideale overgang tussen uw woning en de tuin. Is het in het voorjaar of de herfst te fris om in de tuin te zitten maar wilt u wel genieten van het voorzichtige voorjaarszonnetje, dan zit u heerlijk in uw serre. Een serre zorgt ook voor extra lichtinval in uw huis omdat er sprake is van een constructie van zondoorlatend materiaal.

Uw serre is de plaats waar u tot rust kunt komen

In uw serre geniet u van ieder jaargetijde. Omdat de serre dicht kan en u er ook verwarming kunt plaatsen, kunt u er het gehele jaar vertoeven. U kunt genieten van de vogels in de tuin of op de late avond met een goed glas wijn de dag overdenken. De serre is een bron van rust, maar u kunt er natuurlijk ook wat gezellige uurtjes met vrienden of familie doorbrengen. Arka-Bouw is gespecialiseerd in het aanbouwen van serres. Wij werken volledig op maat en de serre wordt uiteraard gebouwd naar uw wensen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken.

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe serre

Wilt u ook uw wooncomfort verbeteren en uw huis opwaarderen? Laat dan een mooie serre Zwolle aanbouwen aan uw keuken of woonkamer. U zult er zeker geen spijt van krijgen. Neem vrijblijvend contact op met Arka-Bouw in Zwolle via telefoonnummer 038-421 24 18 en wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Wilt u liever via e-mail informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of direct een offerte aanvragen? Stuur dan een bericht naar info@arkabouw.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier