Serre bouwen Zwolle

Hebt u werkzaamheden met betrekking tot bouw, verbouw of onderhoud van uw woning, dan kunt u terecht bij Arka Bouw Service. Deze specialist biedt advies en een deskundige uitvoering in het onderhoud of reparatie van diverse onderdelen aan uw woning. U kunt hierbij denken aan onder meer gevels, kozijnen, deuren en daken. Door deze tijdig van zorgvuldig onderhoud te voorzien, voorkomt u grotere problemen op langere termijn en bespaart u uiteraard flink op onnodige kosten. 

Renovatie of verbouw

Voor allle werkzaamheden aan uw woning kunt u terecht bij Arka Bouw Service. Ook als u wilt overgaan op een serre bouwen in Zwolle of omgeving zijn wij de aangewezen partij. Ons gecertificeerd personeel zal met u de mogelijkheden bekijken en u voorzien van deskundig advies, zodat de serre op professionele wijze kan worden geïnstalleerd. In de offerte zullen de totale kosten kunnen worden voorgelegd, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. We zorgen vervolgens voor een goede voorbereiding, zodat alles in een acceptabel tijdsbestek kan worden uitgevoerd.

Goed overleg behouden

Gedurende de periode van de aanbouw van de serre, zal Arka Bouw Service met u in contact blijven over het verloop van de werkzaamheden. We voorzien u van de benodigde informatie en kunnen u in al uw vragen voorzien van advies. Voor het maken van een afspraak kunt u Arka-bouw bereiken op telefoonnummer 038 421 24 18 of ons mailen via info@arkabouw.nl. We bespreken dan uitgebreid met u wat de mogelijkheden zijn en zullen alles in werking stellen om u van al het gemak te voorzien.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier