Haal licht en natuur in huis

Wilt u een serre laten bouwen? ARKA-BOUW uit Zwolle is specialist in elke soort aanbouw van serres

Een serre is een ontzettend waardevolle toevoeging aan uw huis. U creëert niet alleen veel extra leefruimte, die u naar uw eigen wensen kunt invullen, maar u hebt het hele jaar door optimaal licht in het huis. Bovendien is het net of u buiten bent, dichter bij de natuur. Zo dient de serre als een verbinding tussen de woonkamer of keuken en de tuin. ARKA-BOUW biedt u de precisie en deskundigheid die u nodig hebt als u een serre wilt laten bouwen.

Wij werken altijd volledig op maat. Wij luisteren daarbij naar al uw wensen, zodat wij u een leven lang plezier van uw serre kunnen bieden. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over de invulling ervan. Wat dacht u van een grote woonkeuken of speelruimte? Zelfs een zwembad is mogelijk! Voor alle soorten aanbouw met serres zijn wij uw specialist.

Schakel ARKA-BOUW service in om uw serre te laten bouwen! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een aanbouw van een serre, wilt u voorbeelden bekijken of uw ideeën bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u graag meer. Bel naar 038-4212418 of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier