Renoveren woonboerderij Zwolle

Voor veel mensen is het de ultieme droom; het renoveren van een woonboerderij. Begrijpelijk, want een boerderij is meestal vrij en landelijk gelegen en biedt enorm veel ruimte. Toch is zo’n project niet voor iedereen weggelegd. Er komt namelijk meer bij kijken dan bij de verbouwing of renovatie van een normaal woonhuis. In de meeste gevallen moet de indeling grondig gewijzigd worden en wil men meerdere kleine ruimtes samenvoegen tot enkele grote ruimtes. Zelfs voor handige amateurs nog steeds een grote opgave. Mocht u plannen voor het renoveren van uw woonboerderij in Zwolle hebben, dan doet u er verstandig aan eerst contact op te nemen met Arka Bouw.

Arka Bouw voor renoveren woonboerderij Zwolle

Arka Bouw heeft ruim 20 jaar ervaring in het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen en woonboerderijen in onder andere Zwolle. Het leveren van kwaliteit heeft onze hoogste prioriteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en maken samen met u een gedetailleerd plan om uw woonwensen te realiseren. Of u uw woonboerderij in Zwolle geheel wilt moderniseren of juist in oude staat wilt herstellen, wij staan tot uw beschikking met onze kennis en ervaring. Uiteraard altijd tegen een scherp tarief.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u dat wij bij u langskomen voor een vrijblijvende offerte van de benodigde renovatiewerkzaamheden? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoon 038 - 4212418 of e-mail info@arkabouw.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en plannen samen met u een afspraak in.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier