Overkapping

Een op maat gemaakte overkapping voor uw tuin of als verlengstuk van uw garage of schuur? Arka-Bouw maakt overkappingen van verschillende materialen en voor verschillende doeleinden. Mogelijk wilt u graag een houten overkapping waar u uw motor en/of auto onder kunt stallen, of bent u op zoek naar een terrasoverkapping met een lamellen dak.

Arka-Bouw kan uw overkapping maken van hout, aluminium of staal. Binnen deze materialen kunnen we het uiterlijk, de opties (zoals openslaande wanden, deuren of draaibare lamellen) en de maatvoering volledig naar wens maken.

Neemt u gerust contact op voor informatie of het maken van een afspraak. Wij komen graag de situatie voor u bekijken zodat we u kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier