Blog

Maandag 13 februari

Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september

7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »
Maandag 1 augustus

Een goede voorbereiding maakt een succesvolle verbouwing

Bedenk van te voren goed hoe u het resultaat van de verbouwing voor u ziet. Werk dit vervolgens zo gedetailleerd mogelijk uit in een plan. Denk hierbij aan het ontwerp, lichtinval, materialen en kleuren.

Lees meer »
Maandag 18 juli

Selectie aannemers

Kies voor een aannemer dat aangesloten is bij Bouwgarant. Dit keurmerk biedt u zekerheid tijdens uw verbouwing. 

Lees meer »
Maandag 4 juli

Schakel een vakman in

Wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen is het tijd om de vakman in te schakelen. De vakman heeft verstand van zaken en jarenlange ervaringen met verbouwingen.

Lees meer »
Vrijdag 24 juni

Maak gebruik van extra services

Bij een verbouwing komen zaken als vergunningaanvragen bij kijken. Zeker wanneer u zich hiermee op onbekend terrein begeeft, kan dit u veel tijd kosten aan uitzoekwerk. 

Lees meer »
Donderdag 2 juni

Afspraken zwart op wit

Voordat de aannemer voor u aan de slag gaat is het van belang om alle afspraken schriftelijk vast te leggen. Hiermee voorkomt u dat er achteraf misverstanden zijn. Leg van te voren een datum van oplevering af. 

Lees meer »
Maandag 16 mei

Betalingswijze

Betaal geen grote bedragen vooruit, maar maak gebruik van betalingstermijnen. U kunt gebruik maken van de betalingsregeling van Bouwgarant.

Lees meer »
Vrijdag 22 april

Blijft altijd goed communiceren

Een goede relatie met alle betrokken partijen verminderd de stress tijdens verbouwingen. Zeker bij een grote verbouwing is het een goed idee om je buren tijdig hierover in te lichten. Je buren kunnen namelijk een bezwaar indienen tegen je bouwplannen. 

 

Lees meer »
 
Offerte aanvragen

 
Allround timmerman
gezocht! Klik hier