Lichtstraat Zwolle

Een lichtstraat is een constructie op het dak van een huis of bedrijfspand die wordt voorzien van glas om zodoende daglicht via het dak naar binnen te laten. Vooral voor bedrijfshallen en kantoren wordt dit principe vaak toegepast. Het zorgt voor de inval van natuurlijk daglicht en daardoor bespaart u automatisch op de energiekosten. Als de zon schijnt en via de lichtstraat Zwolle naar binnen kan schijnen betekent dit automatisch dat u minder kwijt bent aan stookkosten.  Een lichtstraat kan in een nieuwbouwpand worden gerealiseerd maar u kunt deze ook laten aanbrengen in een bestaand pand mits de constructie dit toelaat.

Breng meer licht in uw pand met een lichtstraat Zwolle

Een lichtstraat Zwolle zorgt ervoor dat er meer natuurlijke lichtinval in uw pand is. Dit geeft een prettige sfeer en bovendien verfraait een dergelijke constructie uw pand. De uitstraling van uw bedrijf wordt er direct door verbeterd. Het plaatsen van een lichtstraat kan in veel panden worden gerealiseerd. Arka Bouw heeft hier ruime ervaring mee. Wij kunnen u dan ook deskundig adviseren wanneer u het plaatsen van een lichtstraat overweegt.

Vraag direct een offerte aan voor een lichtstraat

Denkt u dat een lichtstraat Zwolle uw pand een betere uitstraling kan geven? Vraag dan direct een offerte bij ons aan. U kunt ons bereiken via ons mailadres info@arkabouw.nl. Heeft u vragen waar u graag snel een antwoord op wenst? Belt u ons dan op telefoonnummer 038 – 421 24 18. Wij zullen uiteraard ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te adviseren.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier