Verrijk uw woning en uw woongenot

Laat een erker op maat bouwen door ARKA-BOUW uit Zwolle

Meer licht en ruimte in uw woning creëren is makkelijker dan de meeste mensen denken, en al helemaal als u ARKA-BOUW uit Zwolle inschakelt. Wij kunnen een erker op maat bouwen in uw gevel, of een dakkapel installeren op uw bovenverdieping. Hiermee kunt u de stijl van uw woning volledig veranderen, waardoor ook de waarde ervan aanzienlijk toeneemt.

Een erker bepaalt voor een groot deel het aangezicht van uw woning. Wij letten dan ook goed op de uitstraling en de plaatsing. Wij zorgen vervolgens voor een perfecte afwerking, zowel binnen als buiten. Het ontwerp en alle details worden uitgebreid met u doorgenomen, waarbij we uiteraard het kostenplaatje niet vergeten.

Hebt u interesse in een erker op maat, ontworpen en gerealiseerd door ARKA-BOUW service uit Zwolle? Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak door te bellen naar 038-4212418 en wij stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Voor meer informatie kunt u tevens terecht via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier