Bouwbedrijf Kampen

Je wil een aanbouw aan je huis, het dakraam moet worden vervangen of je wil een aannemer voor het bouwen van je droomhuis. Kortom: je bent op zoek naar een bouwbedrijf in Kampen. Arka-Bouw uit Zwolle staat volledig tot je dienst. Sinds 1989 zetten wij ons in voor verbouw, onderhoud en nieuwbouw. We hebben veel ervaring in het vak en kunnen je tegen scherpe prijzen helpen met het realiseren van jouw wensen.

Mogelijkheden bouwbedrijf Kampen

Het onderhouden van je woning , kan veel werk met zich meebrengen. Bezit je een eigen woning in Kampen en ben je op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf voor het onderhoud? Dan kan Arka-Bouw je helpen. Ook voor bijvoorbeeld een aanbouw, nieuwe badkamer, overkapping of het verkrijgen van een vergunning, staan we voor je klaar.

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Hierbij vinden we het belangrijk dat uitvoering, flexibiliteit en materialen goed aansluiten bij jouw wensen. Het is tenslotte belangrijk dat het beste resultaat wordt behaald.

Inhuren bouwbedrijf Kampen

Als bouwbedrijf zijn wij beschikbaar in Zwolle en omgeving. Woon je in Kampen? Dat is voor ons geen probleem. Ben je overtuigd van Arka-Bouw en wil je meer weten over de mogelijkheden voor het verbouwen, bouwen of renoveren van je huis? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 038 421 24 18. Mailen kan natuurlijk ook: info@arkabouw.nl. Wil je meteen een offerte aanvragen dan is dat mogelijk via onze website. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier