Boerderij renoveren Zwolle

Steeds meer mensen willen graag “buiten wonen”. Weg uit de drukke stad, meer rust en ruimte. Maar als u dan een mooie boerderij heeft gevonden dan moet die soms worden opgeknapt. Wilt u en boerderij renoveren Zwolle dan bent u aan het juiste adres bij Arka Bouw Service B.V.. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden, ook aan monumentale panden waarbij speciale regels in acht moeten worden genomen. Alle werkzaamheden die met de renovatie te maken hebben kunt u aan ons uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat u na de opknapbeurt met veel plezier in uw pand kunt wonen.

Deskundig uw boerderij renoveren Zwolle

Als u besluit om over te gaan tot boerderij renoveren Zwolle dan wilt u natuurlijk dat de werkzaamheden goed en deskundig worden uitgevoerd overeenkomstig uw wensen. Ook e planning is daarbij erg belangrijk. Als u tijdens de renovatie niet in de woning wilt of kunt blijven wonen dan moet er immers vervangende woonruimte worden geregeld. U wilt weten voor welke periode en wanneer u weer in uw eigen boerderij kunt wonen. Wij zorgen ervoor dat er een realistische planning wordt gemaakt en dat u op de afgesproken datum weer de beschikking heeft over uw woning, onvoorziene omstandigheden uiteraard voorbehouden. 

Wilt u een scherpe offerte voor uw renovatieopdracht?

Wanneer u een scherp geprijsde offerte wilt als u uw boerderij wilt renoveren in Zwolle dan staan wij graag voor u klaar. Stuur een e-mail naar info@arkabouw.nl en wij stellen zo snel mogelijk een offerte op of maken een afspraak om de situatie ter plaatse te komen beoordelen alvorens wij u een aanbod sturen. Heeft u vragen over onze diensten, dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen. Ons telefoonnummer is 038 - 421 24 18.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier