Badkamer renovatie

Het verbouwen van uw badkamer kan op vele manieren. Door nieuwe tegels, een nieuwe vloer of door het sanitair te vervangen kunt u uw badkamer al een compleet nieuwe uitstraling geven. Soms is het dus overbodig uw complete badkamer overhoop te gooien.

Een goede voorbereiding op het verbouwen van de badkamer is altijd een belangrijk item, aangezien u niet dagen lang in een huis wilt wonen waarbij de badkamer buiten gebruik is. Snel en efficiënt werken is daarom van belang, zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de verbouwing.

De tijdsduur van een verbouwing kan varriëren afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. In de voorbereiding is het dus van belang precies te weten welke werkzaamheden er verricht moeten worden en een goede analyse te maken van de huidige staat van uw badkamer.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier