Aannemer Hoogeveen

Voor een goede aannemer Hoogeveen zit u goed bij ARKA-BOUW Service B.V. Onder meer in Hoogeveen zorgen wij ervoor dat woningen naar wens van de klant worden gebouwd, verbouwd of onderhouden. Wij kunnen u goed van dienst zijn dankzij een rijke ervaring op diverse terreinen. Van onderhoud en reparatie tot het aanbrengen van stucwerk of een nieuwe keuken. Met ARKA-BOUW Service B.V. zijn er tal van mogelijkheden, dus wij luisteren graag naar uw wensen als u plannen hebt met uw woning.

Betrouwbare aannemer

ARKA-BOUW Service B.V. is een bouwbedrijf dat betrouwbaarheid geniet dankzij het keurmerk BouwGarant. Dit is namelijk een toonaangevend keurmerk voor bedrijven in de bouw. ARKA-BOUW levert u op die manier kwaliteit én betrouwbaarheid. Daarnaast zijn we ook aangesloten bij Bouwend Nederland, de vereniging voor bouw- en infrabedrijven. We zijn dus ook erg betrokken bij een sterke, florerende bouwsector in Nederland. Uiteraard vinden wij het van cruciaal belang dat wij daarbij allereerst bij onszelf beginnen. U kunt er dus van uitgaan dat wij hoge eisen stellen aan onszelf en daarmee hechten we enorm veel waarde aan u als klant.

Meer informatie

Wilt u iets veranderen aan uw woning? Nieuwe kozijnen of hebt u grote plannen met een groot stuk braakliggend terrein? Geef het aan op het contactformulier op onze website en wij sturen u een offerte toe. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook bellen (038 421 24 18), faxen (038 421 61 34) of mailen (info@arkabouw.nl), wij staan u met alle plezier te woord.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier