Aankoop keuringen

Hebt u een huis op het oog? Door het laten uitvoeren van een aankoopkeuring via Arka-Bouw weet u precies hoe de bouwkundige staat is van het object. Zo weet u op voorhand welke mogelijke onderhouds- of reparatie werkzaamheden er aan zitten te komen en of u dit zelf kunt/wilt doen of wilt laten doen.

Dit geeft extra zekerheid en voorkomt dat u na de koop en overdracht ineens voor verassingen komt te staan. Tevens kunt u de mogelijke kosten die gemoeid gaan met de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden meenemen in de onderhandeling.

De uitkomsten van de aankoopkeuringen krijgt u van ons uitgebreid gerapporteerd. De keuring die door ons verricht wordt voldoen aan de gestelde eisen voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Omdat de aankoop van een woning en de onderhandelingen soms snel kunnen gaan, zijn wij doorgaans op korte termijn beschikbaar. Binnen enkele dagen staat Arka-Bouw voor u klaar om de keuring uit te voeren, zodat u snel uitsluitsel heeft en verder kunt met de onderhandelingen.