Aanbouw laten realiseren door Arka-Bouw te zwolle.

Arka-Bouw bouwt uw aanbouw vakkundig, snel en met gecertificeerd personeel.

Voor een mooie aanbouw die goed bij uw woning past zoals een serre, garage, tuinhuis, carport of een extra kamer kunt u het beste een afspraak maken om alles eens goed te bespreken. Na een uitgebreide analyse van uw wensen en de mogelijkheden kunnen wij overgaan tot de realisatie van uw aanbouw, waar jaren plezier van zult hebben.

Plan van aanpak bij een aanbouw van uw woning

Na een gesprek waarin al uw wensen zijn besproken, gaan we kijken hoe we de aanbouw het beste kunnen realiseren. Wij zullen vervolgens een offerte op maat maken en deze samen met u doornemen.

Belangrijke punten omtrent een aanbouw zijn bijvoorbeeld het licht, de te gebruiken materialen en kleur. Wellicht kan een gemetselde muur in dezelfde kleur opgetrokken worden, zodat alles één en hetzelfde blijft. Dit is natuurlijk wel zo mooi.

Wij kunnen u ook helpen met een vergunning en het aanvragen van een eventuele financiering mocht dit nodig zijn.

Arka Bouw helpt kan uw aanbouw van a tot z verzorgen, maar kunt u uiteraard ook inschakelen voor een gedeelte van de opdracht in het geval u de overige werkzaamgeden zelf doet of door een ander laat verzorgen.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier